Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2011 13:21 - Свидетели на Йехова бити от ултраси!
Автор: creativ Категория: Политика   
Прочетен: 37905 Коментари: 54 Гласове:
19

Последна промяна: 18.04.2011 13:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Нека Ви запозная първо с една бърза хронология на събитията, като Ви предоставям текста на известна online медия за този инцидент:
"Повод за демонстрацията е активизираната напоследък дейност на сектата. Нейни членове са засичани да раздават брошури и да проповядват около бургаски училища, както и да предлагат религиозна литература по домовете. 

 

 

 

С развети знамена протестиращите – предимно привърженици на ВМРО, както и фенове на местните футболни клубове “Черноморец” и “Нефтохимик” – се събраха пред молитвения дом малко преди 19,00 часа.

 

 

По това време свидетелите на Йехова отслужваха празнична литургия.

 

 

Още с влизането си в двора на молитвения дом протестиращите нападнаха с юмруци и пиратки излезлите на входната врата костюмирани пастори.

 

 

С викове “Изроди” и “Сектите са мафия” недоволните граждани избиха вратата на храма.

 

 

Разпрата бързо прерасна в масово меле, в което освен ритници и юмруци протестиращите използваха камъни, железа и други подръчни средства.

В резултат от това някои от пасторите се оказаха със сериозни рани и се наложи да им бъде оказана медицинска помощ."
 
 За незапознатите със сектата "Свидетели на Йехова" бих препоръчал да видят следното видео 
http://vbox7.com/play:eefeb517 от което се вижда, че проблема в Бургас с въпросните "свидетели" не е от вчера и днес. Проблема не е и само в град Бургас, а в цялата страна, но явно само там на хората вече им е писнало и са решили да вземат мерки! Интересно ми е сега дали ще се самосезира "Комисия по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите", в която членуват 17 народни представители на всички политически партии !? Защо МВР спи? Защо тези институции не си вършат работата и допускат подобни секти да пълнят главите на децата ни с пълно глупости ? Определям действията на ВМРО-НИЕ и ултрасите на Черноморец и Нефтохимик за незаконосъобразни, но в същото време това е една повече от нормална реакция на гражданите на този град, след като мудната и неинтересуваща я от нас държава нехае! Дано сега след изникнал подобен инцидент, МВР и отговорните институции си свършат работата! Дано започнат за напред да задържат тези "свидетели", а не националистите и българските граждани, които изразяват мнението си и вършат работата на държавата!
    Винаги националистите са били неудобни на всички политически парти и институции, особено МВР, но снощи тези наричани от вас "гамени" спасиха живота на незнаен брой деца! Вашите деца! Ако управниците не си свършат работата навреме и не забранят съществуването на тези секти като законови, то нищо хубаво няма да им се случи! Едните ще си загубят изборите (най-малкото в този град), а другите ще бъдат най-редовните посетители на бургаските спешни отделения!






Гласувай:
6


Вълнообразно


Предишен постинг

1. lisichka - БРАВО!
18.04.2011 13:32
БРАВО!
цитирай
2. анонимен - И от мен БРАВО.
18.04.2011 13:41
ДА ГИ ИЗГОНИМ!!!!
цитирай
3. nkf - Малко им е на сектантите, а и много ...
18.04.2011 19:56
Малко им е на сектантите,а и много нагли станаха,но пак ще се прехвърлят керемиди.
цитирай
4. lambo - А бе къде бяха "ултра-националистите" от Атака ?!
18.04.2011 20:43
Те са "патриоти", но само по митингите и по кръчмите, пред микрофоните и по телевизиите ... За работа не ги търси

Тук в Карлово преди няколко месеца, ислямистите от ДПС, начело с циганина Мурад, се опитаха да отслужат служба в джамията в центъра на града. Която е паметник на културата и не се ползва

Аз призовах по местния форум гражданите да обградим джамията и да не допуснем това. Дойдоха само десетина човека.

НИТО ЕДИН от А-ТАКА НЕ СЕ ПОЯВИ ...
цитирай
5. lambo - Свидетелите на Йехова
18.04.2011 22:00
Едно от нещата, които ги отличават от останалите християнски деноминации, е че Бог има име - Йехова, а Исус Христос е Негов син. Свидетели на Йехова не признават светия кръст и държавата, забраняват носенето и почитането на държавните символи, както и празнуването на празници и рождени дни. Не позволяват кръвопреливане и присаждане на органи. Известни са случаи, когато родители се отказват от децата си и продават имуществото си, като спечелените пари даряват на Свидетели на Йехова.

Организацията на Свидетелите на Йехова е известна с евангелизаторската си проповедна дейност. По данни на самата организация, към 2010 г. по света има над 7,5 милиона активни Свидетели на Йехова. В много страни от Европейския съюз и в САЩ са регистрирани като вероизповедание. В Италия са втората по брой на членове религия след католическата църква. В страни като Русия, Гърция, Кипър и Испания Свидетели на Йехова са обявени за опасна секта и са забранени
цитирай
6. darcy - Е на тоя постинг с кеф бих му хакнала 200 минуса.
18.04.2011 22:01
В Бургас бай булгар отново се е показал като празна дрънчаща кратуна, действаща само по инстинкти. Агресията не е начинът, ама защо да си хабя думите пред лумпени... Заслужавате си и управлението и мизерията!
цитирай
7. drugi - Съмнителна ми е тази работа ...
18.04.2011 22:01
http://drugi.blog.bg/drugi/2011/04/18/.731784
цитирай
8. hektor666 - veselin
18.04.2011 22:14
ПРИЯТЕЛИ! Бихте ли посетили моя блог - току що публикувах материал от три части за християнската религия и сектите произлизащи от нея. Случаят в Бургас е много удобен за публикуването на този материал, точно сега.
цитирай
9. zabavnata - Писна ми от тая СЕКТА!
18.04.2011 22:23
Работя близо до МОЛ София и какво да Ви кажа...Всеки ден разни заблудени младежи разнасят диплянки на СЕКТАТА, а част от "семинарите" им са в хотел "Родина". Кой финансира това безумие? Не споделям идеите им, не желая да ги "следвам", но се страхувам, че много хлапета ще отидат от чисто любопитство. Ако не са наркотици, ще са секти...Аман!
цитирай
10. musik - Малко им е.
18.04.2011 22:39
Още да ги бяха били!
цитирай
11. varg1 - Вън
18.04.2011 22:40
сектите от България!!!
цитирай
12. pin777 - Нямат място в България !
18.04.2011 22:43
Вън от България !
цитирай
13. kalinvv - Първо да уточня, че нямам нищо общо с въпросната религиозна група.
18.04.2011 23:31
... правата на хората трябва да се спазват, независимо че някой насажда омраза към друговерците, за каквато омраза има текстове и в конституцията и в наказателния кодекс. Българският етнос се състои от хора от различен етнически произход и капсулирането му само в Православието и в момента води до потурчването на стотици хиляди българи мюсюлмани, на които ние открито декларираме, че не са българи колкото нас, понеже не са православни.
Принадлежността към никоя развита нация не зависи от религиозните възгледи. Германиците са почти поравно католици и протестанти, но никой не е определял кои са повече германци. Йеховистите (които и аз не харесвам) съществуват легално във всички развити държави. Поради това, въпреки че не ги харесвам, считам, че всеки има правото да следва каквато си иска религия, която не нарушава законите на страната. Да, и на мен йеховистите са ми неприятни, но и аз със сигурност съм неприятен за някой друг. Така че, нямам право да ги гоня. Празноглава е идеята за обвързването на религия и нация.
За жалост, трябва да призная, че ако България вместо православието беше приела католицизма, нямаше да и се случат ред беди като две робства, масовото погърчване през 19 век и прочее.
цитирай
14. hektor666 - Ванга - народът ще прокълне църк...
19.04.2011 00:13
Ванга - народът ще прокълне църквата
http://eltimir.ucoz.ru/news/narodt_shhe_proklne_crkvata/2011-03-27-1897#comments
цитирай
15. creativ - До N:16 !!!
19.04.2011 00:31
Много сериозно си се объркал! Не знам какво си чел, но определено не е била тази статия на трезва глава! Не само, че не съм защитник на сектантите, ами съм твърдо против тях! Проблема е, че сега те са светците, защото са набити, а момчетата защитавали нашата родина - престъпници! Просто трябва да се обърнат нещата в обратната посока! Свидетелите на Йехова си го изпросиха и си го получиха! Дано се спрат с техните глупости, защото иначе.....
цитирай
16. stayin - :) creativ
19.04.2011 01:37
'но в същото време това е една повече от нормална реакция на гражданите на този град'
Имах удоволствието да живея 22 години в този град и познавам добре и двете страни. Само да ти кажа, че това не е 'една повече от нормална реакция на гражданите', просто защото, за да осъществиш реакция, трябва позиция. Тези ултраси избощно нямат такава, още по-малко гражданска. Да защитаваш действията на идиоти си е идиотщина.
Заради мислители като теб, които определят това като 'нормално', България е известна сред нас самите като 'ненормална' държава.
А главите на децата ти ги пълнят тези от Йехова, защото има твърде много празно пространство останало там, зарада недостига на 'нормалните' възгледи, които успяваш да възпиташ у тях.
:P
цитирай
17. tutankhamon661 - Браво!
19.04.2011 02:13
Ще ми свидетелстват на някой си!
Нека ги видя пред моя вход! Много добре знам какво ще им се случи. Хич не ми трябва полиция. Всичко е в моите юмруци!
цитирай
18. zabavnata - Промиване на мозъци
19.04.2011 04:43
Хич незнам кой и защо защитава процъфтяването на сектата и влиянието и върху хората. Представете си, че някой от техните се нуждае от животоспасяваща операция, кървопреливане...Ужас! Не можело... Вярата им го забранявала... Още по-страшно е, ако техни последователи работят в сектор медицина и по стечение на обстоятелствата попаднеш на такъв "лечител".
Не искам да ми звънят на вратата, не искам да ми бутат в ръцете брошурите си, не искам да зарибяват децата и родителите ни!!!
цитирай
19. liliyanaandreeva - Свидетелите на Йехова са миротворци и пацифисти...
19.04.2011 09:14
...а законно недоволни "граждани" застреляха Джон Ленън защото също беше пацифист!
цитирай
20. kormoran - Тези методи не са хубави, НО
19.04.2011 09:45
докато търсиш помощ от полиция и съд, Свидетелите продължават да действат. Когато най-накрая органите на реда се раздвижат, вече е късно, защото твоето собствено дете не може да те познае и не иска да бъде с теб.
цитирай
21. zaralina - аз съм против саморазправата, тези ...
19.04.2011 10:05
аз съм против саморазправата, тези така наречени будни бургазлии, утре ще набият някое по-буйно дете или пенсионерски събор, имат навика тези групички да се самосезират за всичко, не подкрепям такива действия, но къде е полицията?!!
цитирай
22. yuliya2006 - ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ! И НЕ Е ВАЖНО ...
19.04.2011 10:36
ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ!
И НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ГИ ХАРЕСВАМЕ ИЛИ НЕ..СЪВСЕМ НЕ Е ВАЖНО...УТРЕ ЩЕ СА РОМИТЕ..ПОСЛЕ АРМЕНЦИТЕ..ПОСЛЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ...РАСИЗМА НЕ Е ПЪТЯ..НЕ Е

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
23. sedrun - Гледах клиповете и съм потресен.
19.04.2011 10:49
Самите ученици разказват, че са ги причаквали и заплашвали. Ако не се присъединят към тях, щели да ги обесят. Не било хубаво да ходят на училище. Нещата явно са извън контрол. С такива хора не може да се действа законно. Йеховистите са много по-лоши от фашистите. Радвам се, че има достойни и истински българи, които са готови дори на по-агресивни мерки, щом трябва да защитят живота на децата си.
цитирай
24. hosekura - На зло куче - зъл прът са казали хората !
19.04.2011 10:59
За съжаление - това е начина. Всичко законно няма ефект срещу незаконните дейстивия !

Ако толкова им е мил Иехова - да ги пратим при него ;)
цитирай
25. pin777 - Не пред 'храма им' на тези, а пред общината
19.04.2011 11:03
на стачка и искане на обяснение. След като хората не ги искат, още повече пък нагласени до училище и детска градина. На кого служат тези в общината и за кого работят ? След като има толкова трагични случаи какво е това бездействие от страна на държавата ?
цитирай
26. therainss - Малко им е на тия!!!
19.04.2011 11:31
Гадна паплач!!!
цитирай
27. svilen75 - Никак не харесвам сектантите. Ама ...
19.04.2011 11:36
Никак не харесвам сектантите. Ама никак. Много са нагли и подмолни. Но и боят не е решение, както каза Атила в своя пост. В случая ВМРО само изписаха вежди, вместо да избодат очи. И сега хората ги съжаляват и йеховистите от това само стават по-силни.
Мисля, че спрямо религиите Франция взе най-демократичното решение, колкото и да не изглежда по този начин. Остави религията само в молитвените храмове, където им е мястото. Който иска да изповядва някаква религия - там й е мястото. И защити гражданите, които не искат да бъдат зарибявани от разни религиозни агитатори. Защити и самите религиозни агитатори от такива изстъпления, като премахне до възможния минимум провокацията на подобни конфликти. Който иска да се моли - да го прави в храма. Който иска да влезе в храма - да влиза. Но не ида зарибява извън него. Мястото на религията е в храмовете, извън тях - няма място. Няма място и религиозната омраза в нашето общество. Всички проблеми идват не от това, че някой изповядва някаква идеология, а че всеки натрава своята идеология на другите. Било то като зарибява с благи думи, било то чрез бой. И двете са еднакво отвратителни.
цитирай
28. sparhawk - за тази секта
19.04.2011 11:42
нямаше по-голяма услуга от тази, направена от дебилите-наци(онал)исти. Те вярват, че апокалипсиса скоро идва и Сатаната ще ги преследва. Сега ще се чувстват повече от доволни, че страдат за своята вяра.
цитирай
29. panazea - Знам , че това е много страшна секта !
19.04.2011 11:45
По-добре за нея да пишат хора , които са принадлежали към нея и знаят нейните похвати ! За да е ясно какви са целите !
цитирай
30. kikokinezi - Номер 23, за какъв расизъм говориш? ...
19.04.2011 11:53
Номер 23, за какъв расизъм говориш? Тук става дума за зарибяване на деца, които в последствие се променят до степен родителите им да не ги познаят, а често и до самоубиства. Този бой трябваше полицията да го върши, а не гражданите, но всяко бездействие, ражда противодействие.
цитирай
31. liliyanaandreeva - Най-страшна е сектата на МООН, в която членуват семейдство Буш, но...
19.04.2011 12:08
...ние сме в НАТО - МООН! И не ви е страх! Какво се страхувате от Йехова?
цитирай
32. darcy - Първо направете циганите на сапун
19.04.2011 12:39
после турците, накрая като не останат никакви малцинства, се млатете едни други. Избийте се, и нека българи останат само емигриралите, които явно единствени имат някакво адекватно чувство към обстановката в тая измислена държава.
цитирай
33. podvodni - ВМРО доказа че, правото трябва да се ...
19.04.2011 13:06
ВМРО доказа че, правото трябва да се прилага директно от народа при липсата на институции папащи пари от нашите данъци но действащи против нас.
цитирай
34. nicodima - Джулия, това не е расизъм, а несъгласие с идеологията им!!!
19.04.2011 13:27
yuliya2006 написа:
ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ!
И НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ГИ ХАРЕСВАМЕ ИЛИ НЕ..СЪВСЕМ НЕ Е ВАЖНО...УТРЕ ЩЕ СА РОМИТЕ..ПОСЛЕ АРМЕНЦИТЕ..ПОСЛЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ...РАСИЗМА НЕ Е ПЪТЯ..НЕ Е

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ


Ела в някое интензивно отделение на коя да е болница, да видиш как се сгърчват лекарите, като имат някой болен, който отказва да му се прелее кръв, а ако е в безсъзнание - отказват неговите близки! Кои са те, че да се разпореждат с живота му?! Това не е ли по-лошо от фашизъм? Случва се пострадалият да е дете. Трябва ли животът му да изтече с кръвта му заради безумията на неговите родители и близки?
Сори за остротата, но съм била свидетел на такава ситуация, която се размина на косъм с фаталния край. Те, разбира се, са убедени, че Господ им е помогнал, аз съм на друго мнение!
Поздрави!
цитирай
35. 4i40 - И християнството в началото е било секта,
19.04.2011 13:50
ама не е проповядвало агресивно и злобно. При вас идвали ли са от "Свидетелите" да проповядват? Давали ли са на децата ви "Стражева кула" или "Пробудете се"?
"Свидетелите" имат доста и съществени различия от традиционното християнство - част от тях (непризнаването на светата троица, светия кръст и пр.) са въпрос на теологични спорове. Съществената част, обаче са светските различия - не признават държавата, държавните символи и празници. Не се празнуват даже и рожденни дни, кръвопреливането е недопустимо, отказват се от военната служба. Често цялото имущество си предоставят на църквата. Тези светски различия са довели до забраната на Йеховистите в доста държави. У нас са разрешени, но не поради прочутата ни религиозна търпимост, а поради глупост и недоглеждане, а може и заради пари. Само се чудя как една държава може да признае секта, която не признава държавата. Даже да й предостави терен за храм...
Бургас е един толерантен град, в който е имало 14 консулства и толкова училища - гръцко, арменско, турско, еврейско, италианско, немско и пр. Говорело се е на всичките тези езици.
Кой знае защо бургазлии започнаха протести още със самата идея за създаване на храм на "Свидетелите" - между две училища и детска градина. Въпреки това - "Молитвеният дом" беше построен. И кой знае защо - ограден с висока и здрава желязна ограда. Да сте виждали православен, католически, еврейски храм или джамия оградена с шипове? От кого се пазят тези кротки пастири? Не е ли цинизъм, ако не признаваш Иисус за бог, да правиш "празнична литургия" на Цветница? И как "случайно" се е отзовала там камерата на сайт, наречен "бесовете"? Ако протестът е бил разрешен, защо полицията не е била предварително там?... Въпроси, въпроси...
Преекспонираме едни проблемчета, за да забравим за истинските. И да има хляб за медиите - добре нахранени придворни трубадури.
Как ще презимуват бездомните кучета... а в Странджа избиват кравите с калашник. Циганите са роми, а родителите ни са естествено обеднели..
цитирай
36. lambo - Само се чудя как една държава може да признае секта, която не признава държавата
19.04.2011 14:44
Браво за мисълта - 4i40
цитирай
37. yuliya2006 - През ноември 1938 г. започва орг...
19.04.2011 21:18
През ноември 1938 г. започва организиран изблик на насилие срещу евреите в Германия. Използвайки като предлог убийството на един нацистки офицер в Париж, извършено от еврейски младеж, Кафявите ризи на SS започнали да изнасят по площадите речи, изпълнени с омраза към евреите. Това било началото на Кристалната нощ, (Kristallnacht), в която нацистките войници нападат евреите в цялата страна. Над 8000 бизнеси, притежавани от евреи, били разрушени и изгорени. Синагогите бивали изгаряни до основи в оргия от омраза. Библиотеките и книжарниците бивали ограбвани, а книгите в тях изгаряни в огромни клади. Дори гробищата били унищожени. За ирония, средностатистическият германец не бил отвратен от насилието срещу евреите, но бил възмутен от липсата на ред и организация в редиците на Кафявите ризи. Кристалната нощ не се ограничила само до унищожаването на имущество. Около 20 000 евреи били изпратени в концентрационни лагери, като Бухенвалд и Дахау. Повечето от тях изчезнали завинаги. Под ръководството на Министъра на пропагандата Йозеф Гьобелс, и с пълното съдействие и знание на самия Адолф Хитлер, одобреният от държавата процес за убийството на евреите официално влязъл в ход
цитирай
38. 4i40 - На всички, които сравняват случилото се
20.04.2011 11:06
с евреите, фашизъм и пр. не им пожелавам децата им да влязат в някоя секта. Такива са евангелистите, кришнарите но най-зловредни са Свидетелите. Забележете на улицата техните проповедници - благи, в черни костюмчета, продават книги. Само че, ако ги подминеш тихичко си промърморват нещо по твой адрес, което не е благословия.
В никакъв случай не оправдавам побоя, но когато държавата абдикира, хората си изливат гнева по свой си начин.
Гледайте филма на У.Грифит "Раждането на една нация". Когато в Щатите държавата не може да защити поданиците си - възниква Куклукс клан и съда на Линч. Дано да не стигаме дотам...
цитирай
39. kalinvv - Чакай малко
20.04.2011 13:10
Не искам да влизам в ролята на адвокат на йеховистите, не ги харесвам, но нека да казваме истината. Сектата е легална във всички развити страни, вкл. целият ЕС и САЩ. Единстверните страни, които се опитваха да ги забранят са България и Гърция и йеховитите осъдиха и гърците и нас в Европейския съд. То преди да се пишат статии трябва и да се чете, иначе ставаме като вица за чукчата.
В Русия също са като цяло разрешени, но са забранени в регионите с преобладаващо мюсюлманско население, за да не дразнят ислямистите. Йеховистите са безобидни, не се самоубиват, не правят нещо смущаващо, освен че са против кръвопреливането, но приемат преливане на кръвен серум. Друго нещо, което дразни в тях е прекалено агресивното им мисионерстване. Само че приказки от рода на как трябвало да спасяваме ЖИВОТА на децата си и прочее са създаване на излишна паника. Йеховистите са официално регистрирани, знае се кои са и това само помага на държавата да има контрол. Така е по целия цивилизован свят. Малка справка дори и в интернет е достатъчна, за да се провери това, което пиша. Иначе ако ги забраним, ще влезем в групата на държави като Саудитска арабия и Иран.
цитирай
40. kalinvv - Нямам идея защо въпросното ми мнение е излязло като анонимен коментар
20.04.2011 17:30
Имам си профил, той е един от най-старите в blog.bg. Никога не съм имал никакви контакти със Свидетелите на Йехова, освен един път, когато някакви лелки ми подадоха тяхно списание. Считам ги за нехристиянски култ. Като редовен кръводарител не одобрявам позицията им срещу кръвопреливането. Това не означава, че мога да стоя безмълвен, когато група зомбирани ултраси хвърлят камъни по хора, каквито и да са те. Щастлив съм, че не живея в Саудитска Арабия или Иран, където хвърлянето на камъни по хора е законно. Ако тук това стане практика, непременно ще емигрирам, понеже искам да живея в цивилизована страна.
Тук идва въпроса за промитите мозъци. Чии мозъци са по-промити - на сектантите или на онези там... как да ги нарека, които виждаме на клипа?
Сектата "Свидетели на Йехова" като християнин считам, че е опасна като погубител на души, но авторът на този постинг няма да разбере това, което казвам, доколкото с разбиранията си е много далече от Църквата.
Това, че проповядват ереси, не означава, че трябва да ги натоварим с куп лъжи по техен адрес. Моля, който е решил да пише за тях да се поразрови в интернет и да събере малко повече информация. В каквото и да ги обвиним, никой сериозен източник не твърди, че привличат членове с насилие и заплахи, нито пък че убиват или проповядват самоубийство. Има много информация по въпроса за сектите, особено на английски. Поне да бяхте се информирали.
Не одобрявам учението и практиките на Свидетелите на Йехова, но искам да живея в модерна държава, в която с различните не се саморазправят с камъни, както в Третия свят.
Сектата е законна във на практика всички цивилизовани страни. Аз не я харесвам, не я приемам, но ще защитавам правото на хората да бъдат каквито пожелаят, доколкото това е демокрацията.
цитирай
41. yuliya2006 - АКО ТЕЗИ БИЯЧИ СА ХРИСТИЯНИ. . КАК ЛИ ...
21.04.2011 10:48
АКО ТЕЗИ БИЯЧИ СА ХРИСТИЯНИ..КАК ЛИ БИ ГИ ПОГАЛИЛ ХРИСТОС...
ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ СКЪПИ МИ ПРИЯТЕЛЮ..НАЙ-ОБИКНОВЕН

А СЕКТИТЕ СПЕЧЕЛИХА ОТ ТОЗИ ПОЗОР..МНОГО СПЕЧЕЛИХА..ТОВА НЕ Е ПЪТЯ

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
42. argilos - не трябва да се бие и да се хвърлят ...
22.04.2011 04:54
не трябва да се бие и да се хвърлят камъни, да се извършва физическа саморазправа.
просто не подлежи на дискусия. клукс-клани, башибозуци, биячи и т.н. не трябва да търпим !

не само свидетелите на йехова са доста настойчиви и агресивни в мисинирането си, но и други религио3ни и психосекти. а българия е не по малко цивилизована или развита в духовно и етично отношение от САЩ, Англия, Германия или други страни ! Напротив.
Там хората също имат проблеми да защитят децата, партньорите, приятелите си от такъв вид насиля и индоктринации, започващи с "love бомбинг" и обясняване на деца например, колко е лошо да се посещава училище.
възрастен и информиран човек може и сам да се защити. едно дете не може.
Мисиониране на малолетни деца против волята на родителите е посегателство върху семейството, а в случай, че детето е сираче, то трябва съответната служба да даде съгласие, иначе също се накърняват правата на детето на фи3ическо и психическо здраве.
в този смисъл, държавата е длъжна да си влезе в задълженията и да защитава правата на личността и на семейството !

***
цитирай
43. 4i4ospas - Един блогър - meto76 - трие пости...
22.04.2011 14:00
анонимен написа:
Един блогър - meto76 - трие постингите в неподкрепа на тази секта. Не проумявам, на платена поръчка от тях ли си е пуснал материала или просто само толкова му разбира ъкъла.

Много хора плащат на Мето. Само глупости пише. Може и сектант да е.
цитирай
44. maranatha - Нацистите с тяхната Кристална нощ могат само да завиждат на бургазлии
27.04.2011 20:50
На видеото се вижда група лумпени, които атакуват покрити с качулки. Около тях други лумпени, развяващи знамена на ВМРО ги подстрекават. Жалка държава. Добре е, че се появиха подобни клипове, за да могат всички да видят какви са защитниците на православието.
цитирай
45. анонимен - Въпрос към уважаемите БГ национаристи
01.07.2011 14:29
3ащо не събаряте синагогите на масоно-чифутите?Нали каэвате,че "Холокоста" e лъжа?
цитирай
46. анонимен - Xrumer service - we post your custom message up to 100K forums worldwide
16.09.2011 18:57
Most powerful&cost effective SEO service in world get up to 100K backlinks now!
Get great online web traffic using amazing xrumer blast available. We can post your custom post up to 100K forums worldwide, get insane amount of backlinks and large online web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!!
Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website will get insatnt traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks. Order now:
<a href=http://xrumerservice.org>xrumer</a>
цитирай
47. анонимен - pagerank tool backlink service
01.04.2012 00:38
hello creativ.blog.bg admin found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best <a href=http://xrumerservice.org>backlinks service</a> Take care. Jason
цитирай
48. анонимен - одежда белорусских производителей интернет магазин
18.10.2012 08:52
Уважаемые господа!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://xn--b1agcrakcpq4ewdg.xn--p1ai/user/TilaDreabssib/>модная школьная одежда </a> женская одежда купить интернет магазин <a href=http://origin4sale.ru/user/DiniNelsAlisa/>интернет магазин стильной женской одежды </a> интернет магазины женской одежды <a href=http://olegaloce.narod2.ru/>распродажи в милане </a> распродажи в днепропетровске ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Order Kamagra Online without prescription </a> - UK Kamagra :.viagra Kamagra cialis aneros .:<a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>lowest price Kamagra costs US </a> - Kamagra thailand Kamagra 100mg Europe Kamagra tablets review
цитирай
49. анонимен - интернет магазин дешевая бижутерия
19.10.2012 06:58
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://worldofminers.ru/user/Unfafetty/>фото девушек в платьях </a> модные бренды <a href=http://hackintosh.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Peawargurse>одежда из льна интернет магазин </a> платья осень 2012 2013 <a href=http://dejavu.ua/>название интернет магазинов одежды </a> футболки для беременных ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>marijuana mixed with Kamagra </a> - Kamagra shop tablets Oral : Online Ordering Kamagra Cheap without prescription : <a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>Kamagra Buy Online fast delivery </a> - Kamagra 100 mg soft or tablets
цитирай
50. анонимен - terranova каталог одежды
19.10.2012 15:59
Доброго времени суток!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.movieweb.ru/user/damidrafe/>распродажа одежды больших размеров </a> интернет магазин модной одежды <a href=http://origin4sale.ru/user/cectcyncgeony/>симферополь распродажи </a> платья донецк <a href=http://dejavu.ua/>купить вечернее платье </a> зимние женские куртки ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>next day delivery online Kamagra </a> - Kamagra instructions : Online Ordering Kamagra without a RX : <a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>Kamagra in groningen </a> - Cheap Kamagra morning after delivery
цитирай
51. анонимен - официальный сайт одежда украина
20.10.2012 01:06
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.theblundersofeinstein.org/forum/member.php?action=profile&uid=34913>распродажи в киеве </a> обтягивающие леггинсы <a href=http://www.vsepuchkom.ru/user/HealpdelsSype/>купить недорогой мужской костюм </a> клуб распродаж <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>мужские туфли распродажа </a> женские туфли ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>key Kamagra acheter </a> - Africa Kamagra supplier : Online Order for Kamagra free consultation : <a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly sort </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg discount
цитирай
52. анонимен - белорусская одежда интернет магазин
21.10.2012 00:14
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://gdu-chelny.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Sipclipsy>польские каталоги одежды </a> женские шарфы <a href=http://slegalozu.narod2.ru/>хирургический костюм купить </a> нижнее женское белье <a href=http://zmafia.com/user/detegerserN/>каталог одежды для женщин </a> женское нижнее белье интернет магазин ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra shop Oral Generic viagra </a> - efficacite de Kamagra : Cheap online Kamagra without a prescription : <a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>Cheap Kamagra ellora </a> - Kamagra 50p
цитирай
53. анонимен - купить женский костюм в интернете
01.11.2012 09:48
Как дела?Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://hongoo.ir/index.php?subaction=userinfo&user=WetsAttaria>платье анна </a> женские футболки <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#белое-платье-2012»>белое платье 2012</a> лемминг одежда интернет магазин <a href=http://scandinews.fi/user/AlebyToob/>одежда онлайн недорого украина </a> футболки поло мужские ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>kamagra and blindness </a> - Kamagra UK Online : buy kamagra us dollar : Discount for re 5 7 % <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Kamagra orange Oral Jelly </a> - Kamagra tablets 100mg pills
цитирай
54. shtaparov - Нищо им няма!
31.03.2013 08:54
Няма им нищо на йеховци- това е само за да знаят,че не са добре дошли в древната ни страна,и че трябва да идат да проповядват учението си на пакистанците и саудитците- не на нас! Ние Българите сме християни в общи линии от времето на св.апостол Андрей- 37г.сл.Хр.,както са свидетелствали през 7 век Алцего и неговите Българи пред папата! Дедите на тия йеховци да не би да са станали християни преди нас? Те трябва да се учат от нас,а не ние от тях! И като са тръгнали техни сподвижници да облепват Български паметници с еретическа литература,що не облепиха стените на Селим Джамия в Цариград по същия начин- около нея живеят десетки милиони неосъзнати,които и до днес не са станали християни и точно те,потънали в мрака на лъжливи учения,имат нужда от тяхната дейност,а не ние!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: creativ
Категория: Други
Прочетен: 61060
Постинги: 2
Коментари: 57
Гласове: 35
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930